Op zoek naar

exlcusieve huishoudhulp?

Wil jij je huishouden
versterken met exclusieve huishoudhulp?

Welkom bij Home Maid

De hoofdspeler op de markt van exclusieve huishoudhulp. Want bij ons ontvang je niet zomaar huishoudhulp, maar ondersteuning van jouw gezinsleven. Zo werkt een Home Maid minimaal 8 uren bij jouw thuis, meer is natuurlijk altijd mogelijk. Zo zijn enkele Home Maids zelfs fulltime aan de slag bij éénzelfde gastgezin. Je merkt het, onze aanpak is een stuk persoonlijker dan bij een klassiek dienstenchequebedrijf. Wij gaan op zoek naar de perfecte match tussen jou en jouw hulp. Jullie worden voor opstart uitgebreid aan elkaar voorgesteld, alsook voorzien we extra ondersteuning, coaching en evaluatiemomenten. Kortom, ben je op zoek naar volledige ontzorging op vlak van het huishouden? Dankzij Home Maid kan jij volop genieten van jouw kostbare vrije tijd.

Hoe werkt het?

Onze diensten worden betaald via dienstencheques. Voor de extra service die wij voor u leveren vragen wij een extra administratieve bijdrage van 2,00 euro per gepresteerd uur.

Strijken

Koken

Boodschappen

Poetsen

Diverse huishoudtaken

 

 

Wat zeggen
onze klanten?

“Ik ben ondertussen 4 jaar klant bij Home Maid en ik ben één en al lof over hun onderneming en hun aanpak. 4 jaar geleden kreeg ik een intake gesprek, waarna men een huishoudhulp op maat heeft toegewezen aan mij. Deze huishoudhulp kreeg een grondige coaching en doet ondertussen alles wat ik van haar verlang, en nog veel meer. Ze laat mijn huis altijd zeer proper achter, mijn was is gestreken, mijn boodschappen zijn gedaan en er staat elke dag eten klaar voor wanneer ik thuis kom. Had ik geen Home Maid huishoudhulp, dan was het voor mij onmogelijk om mijn privéleven zo goed te combineren met mijn drukke job. Bedankt Home Maid!”

Johan uit Oostkamp

“Wij hebben een heel drukke agenda. Naast twee drukke jobs, zijn er ook nog onze kinderen die veel tijd in beslag nemen. Home Maid maakt het voor ons mogelijk om dit allemaal perfect te combineren. We hebben geen zorgen omtrent de properheid van onze woning, onze boodschappen en onze was. Home Maid gaat veel verder dan een klassiek dienstencheque kantoor. Daarom raden we al onze vrienden aan om Home Maid in te schakelen voor hun huishouden.”

Familie Jacobs uit Hasselt